VAZA H25 D15CM 157/25

1.151,00 rsd

805,70 rsd

Stanje: dostupno

Šifra:
705004
Proizvođači:
705 VAZE

Dobrodošli u našu kolekciju staklenih vaza, gde se susreću umetnost i funkcionalnost kako bi vaš dom zasijao elegancijom i šarmom. Naše staklene vaze su pažljivo izrađene, kombinujući vrhunski kvalitet stakla sa izvanrednim dizajnom, čineći ih savršenim dodatkom za svaki enterijer.

Glavne Karakteristike:

Vrhunski Materijali: Svaka vaza je izrađena od visokokvalitetnog stakla koje pruža izvanrednu prozračnost i kristalnu jasnoću. Ovo staklo je i izuzetno izdržljivo, što garantuje dugotrajnu upotrebu.

Raznovrsnost Dizajna: Naša kolekcija staklenih vaza nudi različite oblike, veličine i dekore kako bi se savršeno uklopile u vaš prostor. Bez obzira da li volite klasičan, modernistički ili rustični dizajn, kod nas ćete pronaći savršenu staklenu vazu za vašu estetiku.

Univerzalna Upotreba: Staklene vaze su višenamenske i mogu se koristiti za različite svrhe. Od aranžiranja svežeg cveća do postavljanja sveća ili dekorativnih kugli, mogu se prilagoditi svim vašim potrebama.

Izvanredan Poklon: Naše staklene vaze su izuzetno popularan poklon za različite prilike. Dajte nekome poseban komad koji će dodati dašak luksuza i elegancije u njihov dom.

O Staklenim Vazama:

Staklene vaze su više od samo dekorativnih predmeta - one su izjava stila i ukusa. Bilo da želite osvežiti svoj enterijer ili tražite savršen poklon, naša kolekcija će vas inspirisati i oduševiti.

Kvalitet, raznovrsnost i estetika čine naše staklene vaze pravim izborom za svaku priliku. Pretražite našu kolekciju i pronađite svoj omiljeni komad koji će dodati poseban sjaj vašem domu.

Neka vaš prostor zasija uz staklene vaze iz naše kolekcije. Dodajte eleganciju i stil svakodnevnom životu!