GARCIA USISIVAC 41001574

14.068,00 rsd

9.847,60 rsd

Stanje: dostupno

Šifra:
200055
Proizvođači:
200 - FAKIR

Garcia Usisivač: Snaga i Efikasnost za Besprekorno Čišćenje

Garcia Usisivač donosi revolucionarnu kombinaciju inovacije, performansi i praktičnosti direktno u vaš dom. Sa snažnim motorom, sofisticiranim dizajnom i naprednim karakteristikama, Garcia usisivač je dizajniran da učini vaše čišćenje bržim, efikasnijim i ugodnijim iskustvom.

Izuzetne Karakteristike:

Snažan Motor za Temeljito Čišćenje: Garcia usisivač opremljen je snažnim motorom koji pruža snažnu usisnu snagu. Bez obzira da li se radi o tepihu, tvrdom podu ili tepihu, ovaj usisivač lako hvata i uklanja svu prljavštinu.

Višestruki Filtracioni Sistem: Sa visokokvalitetnim filtracionim sistemom, Garcia usisivač ne samo da čisti podove, već i filtrira vazduh od alergena i mikročestica. To je posebno važno za one koji žele stvoriti zdrav i čist domski ambijent.

Praktična Navigacija i Manevrisanje: Ergonomski dizajn i praktične funkcije navigacije čine Garcia usisivačem jednostavnim za upotrebu. Sa okretnim točkovima i laganom konstrukcijom, možete lako manevrisati oko nameštaja i doseći teško dostupna mesta.

Jednostavno Pražnjenje Kontejnera za Prašinu: Garcia usisivač koristi modernu tehnologiju pražnjenja kontejnera, čime eliminira potrebu za čestim zamjenama filtera i kesica. To čini održavanje uređaja jednostavnim i bez muke.

O Garcia Usisivaču:

Garcia Usisivač nije samo aparat za čišćenje; to je partner u održavanju vašeg doma čistim, svezim i zdravim. Ovaj usisivač je dizajniran da prevaziđe očekivanja, nudeći vrhunske performanse i udobnost u jednom uređaju.

Uz Garcia Usisivač, svaki korak u vašem domu postaje korak prema čistoći i uređenosti. Osvježite svoj prostor uz ovaj sofisticirani usisivač koji donosi savremenu tehnologiju direktno u srce vašeg doma.

01 - Zemlja proizvodnje KINA
03 - Materijal METAL-PVC
04 - Zemlja uvoza TURSKA